Na de geboorte van onze tweede dochter vonden we het mooi om door dezelfde fotograaf vastgelegd te worden. Het voelde namelijk erg fijn toen we Sabien een aantal jaar geleden voor het eerst leerden kennen. De sfeer was opnieuw prettig. We voelden ontspanning, rust en hadden veel plezier tijdens de shoot. 

Sabien is een lieve, warme en spontane vrouw! Ze is prettig in contact en stemt fijn af door te checken of het oké is hoe het gaat en geeft constant aan dat als we het anders zouden willen, het mogen aangeven. Sabien, je bent talentvol en we zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s van onze dochters en als gezin samen!

Mooi hoe deze periode uit ons leven is vastgelegd.

Vader & moeder met hun twee mooie dochters‘We zien door haar foto’s de mooiste versies van onze kinderen en onszelf en dat is natuurlijk het allerleukste terugkijken en waardevol om te hebben.’

Familie SchalkWat zagen we op tegen de fotoshoot bij ons thuis. Het is best heel wat om een ‘vreemde’ in huis te laten en je op de gevoelige plaat vast te laten leggen. Maar dankzij de warme, lieve persoonlijkheid van Sabien voelden we ons al snel op ons gemak. Het is een feestje om naar de foto’s te kijken; het is precies geworden zoals we wilden.

Ze heeft enerzijds naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht. Anderzijds heeft ze ook haar eigen ‘ding’ gedaan. Dankzij haar kennis en kunde, en niet te vergeten haar zichtbare passie voor het vak konden we daarop vertrouwen, met prachtige foto’s als resultaat!

Vader, moeder met hun twee jongensPrachtige foto’s van Cato. Heel mooi hoe de verschillende blikken zijn vastgelegd, blikken die voor ons heel herkenbaar zijn. Zulke mooie plaatjes, gemaakt in ons eigen huis. Wij zijn er superblij mee; echt een aanrader!

mama van Cato


Wat een fijne shoot hebben wij gehad! Wij voelden ons direct op ons gemak bij Sabien. We hebben naast een gezellige middag ook nog eens prachtige foto’s mogen ontvangen. Wat een topper is deze fotograaf!