Voor je het weet zijn je kinderen groot. Hoe waardevol is het om van elke fase in hun leven goede foto’s te hebben; foto’s die echt weergeven hoe je kind was! Waarschijnlijk ontbreekt het jou aan tijd om je camera te pakken of ben jij degene die altijd thuis de foto’s maakt en daardoor er zelf nauwelijks opstaat. Ik leg die kostbare momenten graag voor je vast, zodat jij voor nu en later unieke foto’s hebt die voor jou van grote waarde zijn. 


‘Sabien Janssen is in staat om in korte tijd aan te voelen wie mensen zijn en wat bij hen past. Dit vertaalt zich in een serie foto’s waarin mensen op een natuurlijke en pure wijze worden vastgelegd. Geen geposeerde foto’s, maar een reportage die laat zien hoe mensen in het dagelijks leven zijn. Daarnaast was het nemen van de fotoshoot leuk om te doen; Sabien is een vrolijke en spontane fotograaf die weet hoe ze een fotoreportage wil inrichten en daar op een natuurlijke wijze naartoe werkt. Wij vonden het leuk om te doen, zeker voor herhaling vatbaar!

Vader, moeder met dochter en zoon


Ben je enthousiast geworden en spreekt mijn stijl je aan? Of heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? Laten we even bellen of vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met je op!

Sabien Janssen Fotografie

Roosje Vechtstraat 9, Elburg

06 81 51 91 40